Після цього рецепту ви забудете про біляші та чебуреки. Швидкий рецепт
від Denzhyttya
27 Листопада, 2021
Дуже простий рецепт унікального тіста, яке чудово підходить не тільки для біляшів та чебуреків, але й для вареників та пельменів.
Інгредієнти:
- вода тепла, 100мл
- борошно, 450 г
- сіль
- яйця, 2 шт
- яловичина чи інше м’ясо 1 кг
- цибуля, 1 кг
- сіль, 1 ст.л
- спеції, паприка, перець
Приготування:
- Просіюємо борошно і змішуємо з яйцями та водою, сіллю. Вимішуємо м’яке та еластичне тісто. Накриваємо та залишаємо на 1 годину.
- М’ясо перетворюємо на фарш.
- Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з фаршем, заправляємо масу на смак сіллю, перцем, різними спеціями, які ви зазвичай додаєте до м’яса.
- Все добре перемішуємо руками.
- Тісто ділимо на кілька частин і кожну розкачуємо в тонкий шар. Ріжемо пласт на квадрати, всередину кладемо фарш і защипуємо краї.
- Готуємо на пару в пароварці або в ситі над каструлею. Час приготування в середньому складе 15 хвилин на кожну порцію.
Дуже смачно виходить, якщо ви обсмажите їх на олії чи вершковому маслі під кришкою протягом 10 хвилин.
Джерело:
mandarynka.com.ua