Святковий салат “Грибна галявина”

Смачний, святковий салат “Грибна галявина”. Такий салат стане чудовою прикрасою святкового столу!

Інгредієнти:

  • Печериці (консервовані) – 400-500 г
  • Кріп – 1 пучок
  • Філе курячої грудки – 250-300 г
  • Морква – 1-2 Шт.
  • Твердий сир – 100 г
  • Яйця – 4 Шт.
  • Огірки солоні – 2 Шт.
  • Картопля – 2 Шт.
  • Майонез – за смаком

Приготування:

  1. Для приготування салату підійде миска з плоским дном. Миску застелити харчовою плівкою. На дно викласти печериці, капелюшками вниз.Святковий салат "Грибна галявина"
  2. Кріп дрібно нарізати і посипати зверху грибочки.Святковий салат "Грибна галявина"
  3. Куряче філе заздалегідь відварити. Нарізати невеликими шматочками та викласти наступним шаром. Зробити сіточку із майонезу.Святковий салат "Грибна галявина"
  4. Відварену моркву натерти на великій терці. І викласти зверху на куряче філе. Зробити сіточку із майонезу.Святковий салат "Грибна галявина"
  5. Далі йде шар сиру, натертого на дрібній терці.Святковий салат "Грибна галявина"
  6. Яйця нарізати кубиками та викласти на сир.Святковий салат "Грибна галявина"
  7. Далі шар солоних огірків, нарізаних кубиками. Сітка з майонезу.Святковий салат "Грибна галявина"
  8. І останній, завершальний шар – дрібно нарізана картопля.Святковий салат "Грибна галявина"
  9. Миску накрити плоскою тарілкою та акуратно перевернути, щоб грибочки опинилися зверху.Святковий салат "Грибна галявина"

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: