Кільця із заварного тіста з ніжною сирною начинкою

Рум’яні кільця з ранковою кавою – мій секрет гарного настрою на весь день!

Сирні кільця

Інгредієнти для заварного тіста

  • 180 мл чистої води
  • 130 г просіяного пшеничного борошна вищого гатунку
  • 4 курячі яйця середнього розміру
  • 85 г вершкового масла з високим відсотком жирності
  • 1/4 ч. л. солі

Інгредієнти для крему

  • 60 г молока
  • 90 г цукрової пудри та 1 ст. л. для посипання
  • 350 г свіжого сиру 9-12% жирності
  • 180 г вершкового масла з високим відсотком жирності

Приготування:

  1. Спочатку потрібно заварити тісто для сирних кілець. Для цього потрібно влити в невелику каструльку 180 мл чистої води, додати подрібнене вершкове масло та 1/4 чайної ложки солі. Відправляємо каструльку на плиту і нагріваємо на маленькому вогні, поки вершкове масло повністю не розтане.Сирні кільця
  2. Після цього знімаємо нашу каструльку з плити. Акуратно додаємо  просіяне пшеничне борошно вищого гатунку. І знову ставимона плиту. І варимо, постійно помішуючи ложкою, доки заварне тісто не почне скочуватися в кулю. На дні каструльки має з’явитися скоринка. Тісто, що вийшло, дістаємо з каструльки і перекладаємо в зручну ємність.Сирні кільця
  3. Вбиваємо  у тісто по одному курячому яйцю і ретельно перемішуємо  до однорідної консистенції. У вас має бути гладке еластичне заварне тісто з приємним блиском. Перекладіть його в кондитерський мішок або пакет, у куточку якого прорізаний невеликий отвір. Якщо ви використовуєте кондитерський мішок, виберіть насадку у формі зірочки для рельєфу. Застеліть лист пергаментним папером. А потім видавіть на нього акуратні рівні кільця.Сирні кільця
  4. Випікати кільця потрібно приблизно 30-40 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці. Тісто повністю приготується, коли стане темно-золотистого кольору.
  5. Поки кільця випікаються, займіться приготуванням крему для начинки. Протріть свіжий сир через сито, щоб розм’якшити його і прибрати великі грудочки. А вершкове масло потрібно збити міксером разом із цукровою пудрою до однорідної консистенції, що нагадує крем. Потім додайте до отриманої маси згущене молоко і знову все добре збийте. А після цього додайте протертий сир і збийте втретє до однорідності.Сирні кільця
  6. Готові кільця із заварного тіста потрібно остудити та розрізати вздовж на дві половинки. Нижню щедро змащуємо кремом та накриваємо верхньою частиною. Подаємо на стіл смаколики, посипавши цукровою пудрою.Сирні кільця

Приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: