Святковий багатошаровий салат “Генерал”

Розкішний багатошаровий салат “Генерал”. Салат красивий, смачний і дуже ситний, тому деякі зараховують до розряду чоловічих салатів.

Інгредієнти:

  • М’ясо копченої курки – 350-400 г
  • Морква (відварена) – 2 шт.
  • Буряк (відварений) – 2 шт.
  • Яйця (відварені) – 4 шт.
  • Сир твердий – 150-200 г
  • Картопля (відварена) – 2 шт.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Волоські горіхи – 100 г
  • Зелень (будь-яка) – кілька гілочок
  • Сіль за смаком
  • Майонез – за смаком

Приготування:

  1. Картоплю, моркву, буряк і яйця попередньо відварити.
  2. Для приготування цього салату я використовуватиму м’ясо копченої курки. М’ясо відокремити від кісток і нарізати невеликими шматочками.
  3. Салат готуватиму в кільці діаметром 18 см. Першим шаром викладаємо нарізану курку і далі йде шар майонезу.Святковий багатошаровий салат "Генерал"
  4. Картоплю натерти на великій тертці. Викласти наступним шаром, посолити до смаку і змастити майонезом.Святковий багатошаровий салат "Генерал"
  5. Шар моркви натертої на великій тертці та майонез.Святковий багатошаровий салат "Генерал"
  6. Твердий сир натерти на великій тертці та викласти наступним шаром + майонез.Святковий багатошаровий салат "Генерал"
  7. Буряк натерти на великій тертці, додати 2-3 зубчики подрібненого часнику, перемішати і викласти у форму. Змастити майонезом.Святковий багатошаровий салат "Генерал"
  8. Яйця натерти на дрібній тертці. Викласти зверху на буряки, змастити майонезом.Святковий багатошаровий салат "Генерал"
  9. Для прикраси салату я використовуватиму волоські горіхи. Подрібнюємо їх зручним для Вас способом. І посипаємо по краю салату, по центру додати подрібнену зелень.Святковий багатошаровий салат "Генерал"
  10. Акуратно зняти кільце і прибрати в холодильник на 8-10 годин, щоб салат добре просочився.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: