Салат «Нічка»: чудовий варіант для новорічного столу
від Denzhyttya
24 Грудня, 2021
Цей салат трохи нагадує всім відомий «Оселедець під шубою». От тільки оселедця тут не буде.
Інгредієнти:
- 2 середніх буряка
- 300 г відвареної яловичини
- жменя чорносливу без кісточок
- 2 моркви
- 2 яйця
- 3-4 середні картоплини
- майонез
Приготування:
- Відварити овочі та яйця до готовності.
- Чорнослив запарити крутим окропом на 20 хвилин. Потім злити рідину, трохи підсушити чорнослив на серветці і нарізати дрібно або прокрутити через м’ясорубку.
- Готові овочі та яйця остудити, почистити. Натерти кожен інгредієнт в окрему тарілочку.
- М’ясо відварити чи посмажити. Потім нарізати соломкою або розібрати на волокна.
- Збираємо салат. На дно тарілки викласти третину чорносливу, потім картоплю, майонез, м’ясо, майонез, моркву, чорнослив, майонез, буряк, чорнослив, майонез та терті яйця зверху.
- Якщо хочеться, то можна урізноманітнити салат маринованою або смаженою цибулею.
- Прибрати салат у холодильник на 3-4 години, щоб дати страві час настоятися та просочитися.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua