Салат із курячою грудкою: незвичайний за складом

Чомусь цей салат найбільше подобається саме жіночій половині. Дуже смачний, поживний та соковитий салат! Усі хто вперше пробує забирає рецепт та готує. А список інгредієнтів навіть не потрібно записувати, їх не багато.

Салат цей саме святковий, щодня такий не приготувати… дорого. А ось на святковий стіл він дуже доречний. А головне часу на приготування знадобиться не так багато. Усе нарізали та склали в салатник.

Можливо цей салат можна якось красиво та святково прикрасити, але я не люблю всі ці фігури із салатів. Тому  подаю або на великій плоскій тарілці, або ж порційно в невеликих креманках.

Інгредієнти:

  • куряча грудка
  • виноград
  • фісташки
  • майонез, перець чорний мелений

Приготування:

  1. Основним інгредієнтом у салаті є відварена куряча грудка. Курячі грудки миємо і ставимо варити в підсоленій воді. Я додаю ще пару горошин перцю.
  2. Вже не раз говорила, що грудку для салатів я охолоджую, не виймаючи з бульйону, так вона залишається ніжною і дуже соковитою.
  3. Тепер наріжте курячу грудку невеликими шматочками. Можна соломкою щось розібрати на волокна, тут уже кому як подобається. Саме у цьому салаті мені подобається м’ясо шматочками.Сестра здивувала новим салатом із курячою грудкою: незвичайний за складом, але любимий усіма
  4. А тепер знадобиться невелике гроно солодкого винограду без кісточок. Колір винограду не грає ролі. Головне, щоб смачний був. Розріжте його навпіл.Сестра здивувала новим салатом із курячою грудкою: незвичайний за складом, але любимий усіма
  5. Тепер знадобляться фісташки, тут теж краще не заощаджувати та купити якісні, невелику пачку. Їх необхідно очистити і посікти ножем, але не дуже дрібно. Точну кількість я не пишу, цей салат робиться на око: приблизно 300 г філе, 100 г винограду та невелика пачка фісташок.Сестра здивувала новим салатом із курячою грудкою: незвичайний за складом, але любимий усіма
  6. З’єднайте всі три інгредієнти в глибокому салатнику, щоб було зручно мішати.
  7. Заправте майонезом і трохи приправте чорним меленим перцем.Сестра здивувала новим салатом із курячою грудкою: незвичайний за складом, але любимий усіма
  8. Сіль я не додаю, тому що майонез і грудка злегка солоні та фісташки.
  9. Перемішуємо і відразу подаємо до столу. Наперед краще не готувати. Фісташки дуже швидко вбирають у себе майонез. Тому приготували і за вечір швиденько з’їли.

Смачний, незвичайний, оригінальний салат виходить. Я впевнена, ваші гості його оцінять і будуть просити ще!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: