У класичному салаті “Ненажера” замінила один інгредієнт, і він вийшов у 5 разів смачнішим

Салат вже став класикою, але я дізналася, як його можна зробити ще смачнішим, а смак вийде цікавішим і пікантнішим.

Достатньо замінити єдиний інгредієнт.

Інгредієнти:

  • Відварене м’ясо – 300 грам
  • Солоні (мариновані) огірки – 2 – 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Соняшникова олія – 2 ложки столові
  • Майонез – для заправки

Ще в інгредієнтах салату Обжорка є морква, яку потрібно натерти на тертці та обсмажити. Так ось я пропоную звичайну моркву замінити на моркву по-корейськи.

Приготування:

  1. Цибулю нарізати півкільцями та обсмажити у невеликій кількості олії. Слід слідкувати за тим, щоб цибуля не підгоріла, цибулю достатньо обсмажити до прозорості.
  2. Відварене м’ясо розібрати на волокна, можна просто нарізати соломкою.
  3. Огірки нарізати соломкою.
  4. А морква вже готова. Її не доведеться натирати на тертці, а потім обсмажувати.
  5. Залишилося з’єднати в салатнику всі інгредієнти та заправити салат майонезом. За смаком додати сіль та перець. Салат готовий!

У класичному салаті Обжорка замінила один інгредієнт, і він вийшов у 5 разів смачнішим

Вийшло приготувати його простіше і швидше, а сам салат вийшов ароматнішим і смачнішим.

Саме завдяки тому, що звичайну морквину замінили на корейську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: