У класичному салаті “Ненажера” замінила один інгредієнт, і він вийшов у 5 разів смачнішим
від Denzhyttya
24 Грудня, 2021
Салат вже став класикою, але я дізналася, як його можна зробити ще смачнішим, а смак вийде цікавішим і пікантнішим.
Достатньо замінити єдиний інгредієнт.
Інгредієнти:
- Відварене м’ясо – 300 грам
- Солоні (мариновані) огірки – 2 – 3 штуки
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Соняшникова олія – 2 ложки столові
- Майонез – для заправки
Ще в інгредієнтах салату Обжорка є морква, яку потрібно натерти на тертці та обсмажити. Так ось я пропоную звичайну моркву замінити на моркву по-корейськи.
Приготування:
- Цибулю нарізати півкільцями та обсмажити у невеликій кількості олії. Слід слідкувати за тим, щоб цибуля не підгоріла, цибулю достатньо обсмажити до прозорості.
- Відварене м’ясо розібрати на волокна, можна просто нарізати соломкою.
- Огірки нарізати соломкою.
- А морква вже готова. Її не доведеться натирати на тертці, а потім обсмажувати.
- Залишилося з’єднати в салатнику всі інгредієнти та заправити салат майонезом. За смаком додати сіль та перець. Салат готовий!
Вийшло приготувати його простіше і швидше, а сам салат вийшов ароматнішим і смачнішим.
Саме завдяки тому, що звичайну морквину замінили на корейську.
Джерело:
zhyttia.com.ua