На моєму новорічному столі обов’язково буде такий крабовий салат

Класичні салати з крабовими паличками завжди готують із консервованою кукурудзою або відвареним рисом. Я пропоную вам інший варіант цього салату, який вам сподобається ще більше.

Інгредієнти:

  • крабові палички, 200 г
  • печериці мариновані, 150 г
  • яблуко солодке, 1 шт
  • цибуля зелена і зелень, гарні пучки
  • сіль, майонез
  • яйця відварені, 3 шт

Приготування:

  1. Відварюємо яйця, охолоджуємо і дрібно нарізаємо. Зелену цибулю та зелень також ріжемо.
  2. Крабові палички ріжемо шматочками, мариновані грибочки також подрібнюємо.
  3. Яблуко очищаємо від шкірки, прибираємо серцевину і ріжемо шматочками.
  4. Змішуємо всі продукти та заправляємо майонезом, перемішуємо , якщо необхідно, досолюємо та перчимо за смаком.

Можна відправити салат у холодильник на 1 годину, щоб він добре охолонув. Так страва виходить з яскравішим смаком і ароматом, ви відчуватимете всі продукти, головні та другорядні. Тому дуже дрібно різати їх не потрібно, щоб не отримати кашу замість смачного та легкого салату. Для більш екзотичного смаку, я рекомендувала б ще додати кілька відварених креветок, вони зроблять салат більш розкішним і оригінальним. Або ви можете відварити кальмари і додати їх. Тоді у вас на столі буде одна з найдивовижніших страв, салат з яскравим та нестандартним смаком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: