Салат, який перевершить страви на святковому столі. Смачно, ніжно та по-домашньому

Домашній салат з курячого філе, кукурудзи, сиру та яєць. Прикрасити ви можете грибочками та гілочками свіжої зелені.

Інгредієнти:

  • куряче філе, 300 г
  • морква варена, 3 шт
  • яйця варені, 5 шт
  • зелень свіжа
  • сир, 150 г
  • кукурудза консервована, 250 г
  • цибуля червона або звичайна, 1 шт
  • майонез

Для маринування цибулі візьміть:

  • сіль, цукор по 1 ч. л
  • оцет столовий, 2 ст.л
  • вода, 75мл

Приготування:

  1. Для декору салату відмінно підходять помідори чері та мариновані грибочки.
  2. М’ясо відварюємо у підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо та ріжемо шматочками.
  3. Салат формуємо шарами і над кожним робимо сіточку майонезу.
  4. Цибулю ріжемо  і маринуємо в маринаді з води, солі, цукру та оцту. Маринуємо близько 30 – 40 хвилин, потім віджимаємо і додаємо в салат.
  5. Щоб все виглядало акуратно, краще використовувати кільце, а після того, як зберете салат, його обережно знімаємо та прикрашаємо страву за смаком.
  6. Викладаємо шари: м’ясо – дрібно нарізана зелень петрушки – цибуля – терта морква трохи присолена – кукурудза – білки терті – сир тертий – жовтки терті.
  7. Відправляємо салат на кілька годин у холодильник, накривши плівкою.Салат, який перевершить страви на святковому столі. Смачно, ніжно та по-домашньому
  8. Прибираємо плівку та кільце, прикрашаємо маленькими маринованими грибочками та часточками чері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: