Приголомшливий желейний торт “фруктовий пудинг”

Цей фруктовий пудинг – це просто вибух смаку і аромату свіжих фруктів і ягід.

Інгредієнти:

  • вода – 1 л
  • желатин або агар-агар – 10 г
  • цукор – 200 г
  • різні фрукти і ягоди

Приготування:

  1. У воді розводимо цукор і желатин, ставимо на невеликий вогонь і перемішуючи, доводимо до кипіння.
  2. Виливаємо в форму 2 ополоники цього сиропу і викладаємо шар різних фруктових шматочків, ягід. Заповнюємо ними всю форму і заливаємо сиропом з желатином.
  3. Ставимо в холодильник на 10 хвилин, щоб схопився желатин.
  4. У такій же кількості будь-якого ягідного або фруктового сиропу (1 л) розводимо ще 200 г цукру і желатину (10 г).
  5. Виливаємо цю масу в форму на фруктовий шар.
  6. Охолоджуємо при кімнатній температурі, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин до повного застигання.
  7. Коли десерт застигне, перевертаємо його на тарілку і виймаємо.
  8. Беріть будь-які фрукти і свіжі ягоди – банани, манго, апельсини та мандарини, ківі, полуницю, виноград, солодкі яблука, кавун, диню, персики і абрикоси. При будь-якому фруктово-ягідному міксі у вас вийде дуже смачний, ароматний десерт.Приголомшливий желейний фруктовий торт "фруктовий пудинг"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: