Рецепт десерту без згущеного молока, без духовки, без печива

Торт із шоколадних вафель стане прекрасним доповненням до святкового чаювання. Ніжний і повітряний крем, створює неймовірне задоволення і вам ці ласощі точно сподобаються.

Інгредієнти:

  • вафлі шоколадні, 350 г
  • крохмаль кукурудзяний, 80 г
  • молоко, 500 мл
  • жовтки, 5 шт
  • пудра цукрова, 150 г
  • вершки жирні та вершковий сир по 100 г
  • горіхи та шоколад за смаком та бажанням для декору

Приготування:

  1. Вафлі подрібнюємо блендером і викладаємо масу у форму, в якій формуватимемо торт. Ущільнюємо шар лопаткою або денцем склянки, робимо бортики. Забираємо в холодильник на 30 хвилин.
  2. З’єднуємо молоко, жовтки, крохмаль, пудру та за бажанням, ванілін.
  3. Перебиваємо масу занурювальним блендером і ставимо варитися крем.
  4. Уварюємо на невеликому вогні до потрібної густоти, постійно перемішуючи, щоб не пригоріли. Охолоджуємо.
  5. Викладаємо крем на шар вафель у формі, розподіляємо рівним шаром і відправляємо застигати в холодильник.
  6. Охолоджені вершки змішуємо з пудрою і збиваємо до пишності, додаємо вершковий сир і збиваємо.
  7. Викладаємо крем на попередній шар.
  8. Тепер ви можете посипати верх торта подрібненими горіхами, шматочками шоколаду, сухими ягодами та іншими солодкими додатками.
  9. Накриваємо форму та відправляємо в холодильник на ніч.

Десерт просто чудовий, ніжний, повітряний, ідеальний.Рецепт десерту без згущеного молока, без духовки, без печива

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: