Печиво до чаю з продуктів, які завжди є в будинку
від Denzhyttya
26 Січня, 2022
Печиво готується з двох різних видів тіста і тому воно виходить дуже цікавим та оригінальним.
Інгредієнти:
- яйця, 4 шт
- сіль дрібку
- цукор, 150 г
- ванілін
- олія соняшникова рафінована, 150 мл
- розпушувач, 10 г
- борошно, близько 530 г
- какао, 2 ст. л
- молоко, 2 ст. л
Приготування:
- Яйця із дрібкою солі добре перебиваємо віночком.
- Додаємо цукор, ванілін та перемішуємо.
- Вливаємо олію і змішуємо до однорідності.
- Борошно просіюємо і вводимо частинами в масу. Між порціями борошна, всипаємо розпушувач.
- Вводимо борошно доти, доки тісто не перестане липнути до рук. Але не переборщіть. Щоб воно не стало тугим.
- Ділимо тісто на 2 частини і одну змішуємо з молоком і какао, добре місимо до повної однорідності.
- Кожен вид тіста ділимо на 2 та отримуємо 4 колобки.
- Один розкачуємо трохи, зверху кладемо шоколадне. Розплющуємо та накриваємо білим. Зверху кладемо шоколадне та розкачуємо пласт товщиною до 5 см.
- Викладаємо пласт у лист, застелений пергаментом.
- Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.
- Ріжемо печиво порційними шматочками та виймаємо з форми.
Виходить дуже ніжне, ароматне та оригінальне печиво, якщо ви ще поллєте його зверху розтопленим шоколадом, вийде святковий десерт.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua