Часто готую. Ароматне, хрумке печиво із зовсім недорогих продуктів
від Denzhyttya
23 Лютого, 2022
Простий рецепт найшвидшого і смачного печива, яке готується з невеликого набору продуктів. Рецепт тіста можна взяти за основу та додати до нього різні добавки. Наприклад, шматочки сухофруктів.
Інгредієнти:
- яйце, 1 шт
- цукор, 100 г
- сіль, дрібка
- олія соняшникова, 4 ст.л
- вода холодна 2 ст.л
- цедра половини лимона
- розпушувач, 1 пакетик
- борошно, 130 г
- манна крупа, 200 г
Приготування:
- Яйце перетираємо з сіллю та цукром, олією.
- У масу додаємо розпушувач, борошно та манну крупу, цедру лимона.
- Тісто у вас буде дуже густе та дуже липке, це так і має бути. Накриваємо ємність з тістом і залишаємо на 20 хвилин, щоб манна крупа добре набухла.
- Стіл присипаємо борошном і викладаємо тісто. Руки опускаємо в борошно, обминаємо тісто, ділимо на 5 частин і кожну скачуємо в ковбаски.
- Ріжемо на порційні шматочки і викладаємо на лист, застелений пергаментом.
- Присипаємо цукром, можна його змішати з корицею чи цедрою, ваніліном.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів та випікаємо від 15 до 20 хвилин до золотистого кольору.
Ароматне, ніжне, з яскравим, цитрусовим смаком печиво відмінно підходить до чаю і какао.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки