Картопляні зрази, які тануть у роті

Картопляні зрази з м’ясною начинкою – це апетитна та ситна страва до будь-якого прийому їжі. Закуска виходить дуже смачною та поєднується з різними гарнірами та салатами.

Інгредієнти:

  • картопля, 1.2 кг
  • яйця, 4 шт
  • цибуля, 150 г
  • морква, 80 г
  • фарш асорті, 300 г
  • свіжа зелень, сіль, спеції
  • борошно, 4 ст. л

Приготування:

  1. Відварюємо картоплю і перетворюємо її на пюре з яйцями, заправляємо різними спеціями, щоб зрази вийшли не тільки смачними, а й ароматними.
  2. Цибулю дрібно ріжемо і починаємо обсмажувати в олії, додаємо терту моркву, тушкуємо до готовності.
  3. Додаємо в овочі фарш, перемішуємо, солимо та перчимо, всипаємо різні спеції, зелень, часник і обсмажуємо масу до готовності. Якщо виходить сухувато, додайте шматочок вершкового масла.
  4. Охолоджене пюре з картоплі змішуємо з борошном і вимішуємо тісто.
  5. Щоб формувати зрази, руки змочуйте водою.
  6. Робимо зрази з начинкою, обвалюємо в борошні і обсмажуємо в олії.Страва, яка побила всі рекорди за швидкістю з'їдання. Картопляні зрази, які тануть у ротіСтрава, яка побила всі рекорди за швидкістю з'їдання. Картопляні зрази, які тануть у роті
  7. Подаємо таку смачну страву зі сметаною та різними соусами, салатами зі свіжих овочів, гарнірами. Замість м’ясного фаршу, відмінно підходять обсмажені печериці з цибулею, морквою та тертим сиром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: