Млинці з начинкою, готую як ніхто зі знайомих

Сьогодні готуємо печінкові млинці з начинкою, виходить їх багато, вистачить на велику сім’ю. Я їх зазвичай готую до святкового столу (і вони на ньому не залежуються), але й у будні не відмовлюся поласувати!

Інгредієнти:

  • печінка куряча – 1кг
  • молоко – 550мл
  • соняшникова олія – 4-5ст.л.
  • яйця – 3шт
  • сіль – 1ч. л.
  • перець – за смаком
  • борошно – 8ст.л.

Для начинки:

  • цибуля – 2шт
  • морква – 2шт
  • м’який сир – 350гр
  • майонез – 3ст.л.
  • часник – 3-4зубчики
  • кріп – 1ст. л.
  • яйця – 4шт
  • сіль, перець – за смаком

Приготування:

  1. Готуватимемо з курячої печінки (але і яловичину цілком можна використати).
  2. Печінку промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо в пюре зручним для Вас способом: м’ясорубкою з дрібною насадкою, кухонним комбайном, блендером.Млинці з начинкою, готую як ніхто зі знайомих
  3. Ось така печінкова маса має вийти.Млинці з начинкою, готую як ніхто зі знайомих
  4. Додаємо сюди молоко, олію, яйця, сіль, соду, чорний мелений перець і ретельно перемішуємо.
  5. Всипаємо просіяне борошно, добре перемішуємо. Тісто має вийти трохи густішим, ніж на звичайні млинці, тому з борошном не перестарайтесь, краще додавати його поступово.
  6. Перемішуємо до повного розчинення грудочок борошна. Спробуйте спекти перший млинець, якщо він здасться товстим, то розбавте тісто молоком.Млинці з начинкою, готую як ніхто зі знайомих
  7. Перед випіканням першого млинця сковороду добре розігріваємо і змащуємо олією.
  8. Випікаються млинці дуже швидко! Не пересушіть їх, щоб млинці залишалися еластичними. Коли млинець “схопиться”, перевертаємо та доводимо до готовності з другого боку.Млинці з начинкою, готую як ніхто зі знайомих
  9. Готуємо начинку. На невеликій кількості олії обсмажуємо цибулю до прозорості, потім додаємо моркву, терту на великій тертці і обсмажуємо все до готовності.
  10. Поки остигає засмажка беремо сир, додаємо до нього майонез, пропущений через прес часник, нарізану зелень (кріп) і терті яйця. Потім додаємо остиглу цубулю і моркву, трохи солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Начинка ароматна і дуже апетитна!Млинці з начинкою, готую як ніхто зі знайомих
  11. На млинець викладаємо приблизно столову ложку начинки, змащуємо його.Млинці з начинкою, готую як ніхто зі знайомих
  12. Начинка, до речі, може бути будь-яка! Чудово сюди підійде грибна начинка або наприклад, сир+майонез+часник. Млинець акуратно загортаємо у щільний рулет.
  13. Для зручності розрізаємо млинець навпіл по діагоналі.Млинці з начинкою, готую як ніхто зі знайомих
  14. Викладаємо на тарілку та подаємо до столу!Млинці з начинкою, готую як ніхто зі знайомих

Ніжні, дуже смачні млинці з начинкою. З першого разу і не зрозумієш, що ці млинці виготовлені з печінки! Обов’язково приготуйте, а я буду рада, якщо Вам сподобається!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: