Такі коржики будь-якому чебуреку фору дадуть. Багато соковитої начинки

Звісно, багатьом стравам із чебуреком конкурувати складно. Але ці коржики перевершили їх. Начинки в них дуже багато, і вона дуже соковита. Та й олії для обсмажування знадобиться набагато менше, ніж для чебуреків.

У нашій сім’ї їх полюбили навіть більше, ніж чебуреки. Приготувати такі коржики нескладно, розповідаю, як.

Інгредієнти:

Для тіста

  • 300 грамів борошна
  • 190мл. теплої води
  • 0,5 чайної ложки солі

Для фаршу

  • 500 г м’яса
  • 1 середня цибулина
  • пучок зелені
  • близько 50мл. холодної води
  • сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Спочатку роблю тісто, доки готую фарш, воно добре відпочине. З ним зручніше працюватиме. До борошна додаю теплу воду та сіль, вимішую тісто. Воно виходить дуже еластичним, пружним. Не прилипає до столу та рук.Такі коржики будь-якому чебуреку фору дадуть. Багато соковитої начинки
  2. Готове тісто кладу в пакет, так воно не висохне, поки готую начинку.
  3. Фарш ми вважаємо за краще подвійний: зі свинини та яловичини. М’ясо перемелюю разом із цибулею. До фаршу додаю зелень, наприклад, кінзу, трохи часнику, сіль та перець за смаком, трохи води. Часто замість солі та води додаю у фарш соєвий соус. Дуже цікаво виходить.
  4. Тісто ділю на 4 частини і розкачую в тонке коло. На одній половині кола від середини до краю роблю надріз.Такі коржики будь-якому чебуреку фору дадуть. Багато соковитої начинки
  5. Зверху на тісто викладаю фарш та розподіляю його по всій площі кола.Такі коржики будь-якому чебуреку фору дадуть. Багато соковитої начинки
  6. Тепер складаю коржик певним чином. Коло візуально поділяю на 4 сегменти. Однією чвертю накриваю другу. І так далі.Такі коржики будь-якому чебуреку фору дадуть. Багато соковитої начинки
    Такі коржики будь-якому чебуреку фору дадуть. Багато соковитої начинки
  7. В результаті повинен вийти трикутний коржик.
  8. Краї старанно защипую.Такі коржики будь-якому чебуреку фору дадуть. Багато соковитої начинки
  9. Обсмажую на невеликій кількості соняшникової олії.Такі коржики будь-якому чебуреку фору дадуть. Багато соковитої начинки
  10. Як тільки починаю обсмажувати, змащую корж зверху олією, щоб вона, поки смажиться, не пересохла. Накриваю сковороду кришкою і обсмажую коржик із двох боків на невеликому вогні. Коли коржик вже перевернуто, кришкою не накриваю. Так коржі вийдуть хрусткими.Такі коржики будь-якому чебуреку фору дадуть. Багато соковитої начинки

І дуже смачними. Начинки можна робити різні, наприклад, змішати сир із зеленню та сиром, або до відвареної картоплі додати тертий сир. У будь-якому випадку, начинки дуже багато, коржики такі ситні! Подаю зазвичай з кетчупом або зі сметаною із зеленню.Такі коржики будь-якому чебуреку фору дадуть. Багато соковитої начинки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: