Таких смачних кабачків Ви ще не їли. Абсолютно новий незвичайний рецепт

Вітання! Сьогодні хочу поділитися абсолютно новим рецептом з кабачків. Так готує кабачки моя подруга для свого улюбленого зятя, мене заінтригував рецепт і я спробувала приготувати, це зовсім новий смак кабачків.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 900 гр
  • Морква – 1 шт
  • Цибулина – 1-2 шт
  • Перець болгарський – 1 шт
  • Кунжут – 2 ст.л.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком

Приготування:

  1. Кабачки поріжемо кільцями у мене 3 кабачки вагою 900 грам.Таких смачних кабачків Ви ще не їли. Абсолютно новий незвичайний рецепт
  2. Морква велику поріжемо кільцями.Таких смачних кабачків Ви ще не їли. Абсолютно новий незвичайний рецепт
  3. Перець болгарський поріжемо соломкою, цибулину чверть кільцями, зелень дрібно січемо.Таких смачних кабачків Ви ще не їли. Абсолютно новий незвичайний рецепт
  4. Беремо глибоку сковороду, наливаємо трохи соняшникової олії і обсмажуємо кабачки, смажимо швидко, наша мета не довести до готовності, а злегка піддати овочі термічної обробки, в цьому полягає секрет такої страви з кабачків. Я смажу кабачки приблизно по 50 секунд з кожного боку.Таких смачних кабачків Ви ще не їли. Абсолютно новий незвичайний рецепт
  5. Так обсмажуємо спочатку кабачки, потім моркву жарю 2 хвилини, перець жарю приблизно 1.5 хвилини і цибулю до напівпрозорості. Овочі потім добре тримають форму.Таких смачних кабачків Ви ще не їли. Абсолютно новий незвичайний рецепт
  6. Кладемо всі обсмажені овочі назад у сотейник.
  7. Тепер додаємо сіль, перець на смак у мене половина ч.л, пару зубчиків часнику пропустимо через прес для часнику, і додаємо кунжут 1-2 ст л, перемішуємо і прогріваємо все місце 1-2 хвилини і знімаємо з вогню.Таких смачних кабачків Ви ще не їли. Абсолютно новий незвичайний рецепт

Можна подавати до столу. На гаряче у мене сьогодні картопля з м’ясом у сметані.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: