Показую як я готую розсольник на зиму: з’їдаємо по 50 баночок за зиму

Вітання! Сьогодні я до вас із заготівлею розсольника з перлівкою на зиму. Така заготівля рятує, коли потрібно терміново приготувати обід, а часу зовсім мало. Готується просто, нічого смажити та обсмажувати окремо не потрібно, нарізали, змішали, приготували готово. Інгредієнти доступні, а смак такого розсольника просто дивовижний

Нам знадобиться на 6-7 банок по 500 мл:

  • Огірки – 1,5 кг.
  • Помідори – 1 кг
  • Цибуля – 500 гр.
  • Морква – 500 гр.
  • Перлова крупа – 250 гр.
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Оцет 9% – 60 мл
  • Вода – 250м л
  • Соняшникова олія – 60 мл.

Приготування:

  1. Підготуємо всі інгредієнти, овочі добре помиємо. Моркву натираємо на великій тертці.
  2. Свіжі огірки наріжемо кубиком.
  3. Помідори розріжемо навпіл, видаляємо плодоніжку, натираємо на великій тертці притримуючи рукою кожну половинку. Шкірку викидаємо, вона нам не знадобиться.Показую як я готую розсольник на зиму: з'їдаємо по 50 баночок за зиму
  4. Цибулю наріжемо кубиком. Добре промиємо перлову крупу.Показую як я готую розсольник на зиму: з'їдаємо по 50 баночок за зиму
  5. Беремо відповідну ємність (у мене таз), відправляємо до нього всі підготовлені овочі, огірки, моркву, цибулю, виливаємо томатну масу. Додаємо сіль, цукор, воду, олію і добре перемішуємо.Показую як я готую розсольник на зиму: з'їдаємо по 50 баночок за зиму
  6. Тепер додаємо перлову крупу і ще раз добре перемішуємо.Показую як я готую розсольник на зиму: з'їдаємо по 50 баночок за зиму
  7. Масу, що вийшла, перекладаємо в каструлю (у мене каструля об’ємом 5л).Показую як я готую розсольник на зиму: з'їдаємо по 50 баночок за зиму
  8. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. З моменту закипання тушкуємо 20 хвилин, не забуваємо іноді помішувати щоб маса не пригоріла. Потім додаємо 9% оцет і тушкуємо ще 10 хвилин.Показую як я готую розсольник на зиму: з'їдаємо по 50 баночок за зиму
  9. Потім гарячий розсольник розкладаємо по стерилізованим банкам, закриваємо кришками, перевертаємо і укутуємо до повного остигання.Показую як я готую розсольник на зиму: з'їдаємо по 50 баночок за зиму
  10. З цієї кількості інгредієнтів виходить 7 баночок об’ємом 0,5 л.

Такий розсольник чудово зберігається в квартирі, і готується дуже легко і просто без особливих проблем. Рекомендую приготувати, ви залишитеся задоволені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: