Роблю хріновину за простим рецептом: їємо всю зиму
від Denzhyttya
8 Серпня, 2022
Хріновина, це одна з тих заготовок, яка має стояти на столі! Будь-яка страва з нею, безумовно, заграє новими фарбами!
Нам знадобиться на 2.5 літри
- Хрін – 400 гр
- Часник – 100 гр
- Помідори – 2 кг
- Сіль – 3 ч.л.
- Цукор – 2 ч.л.
Приготування:
- Нарізаємо помідори та часник, відправляємо в блендер і подрібнюємо. Переливаємо у миску.
- Нарізаємо хрін і відправляємо у блендер. Подрібнюємо та додаємо до помідорів.
- Перемішуємо, додаємо цукор, сіль і знову перемішуємо.
- Залишаємо на 2-3 години.
- Накладаємо у стерилізовані баночки.
Дамо настоятися кілька днів, після чого можна вживати.
Закуска готова. “Хріновину” можна додавати як до гарніру, так і до м’яса, намазувати на хліб і просто їсти, хто любить гостроту.
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки