Рецепт приготування м’яса в пергаменті

Вітання! Ділюсь рецептом приготування м’яса в пергаменті. М’ясо виходить золотисте ніби його посмажили на сковороді, але при цьому готується воно без олії, виходить соковите, а саме краще не потрібно стояти біля плити. Все, як Ви любите. Я готувала курячі грудки на сковороді в пергаменті, а тепер вирішила приготувати м’ясо в духовці. Результат дуже сподобався буду готувати так постійно і рекомендую Вам приготувати.

Інгредієнти:

  • М’ясо філе – 1 кг
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Часник – 4 – 6 зуб
  • Соняшникова олія – 2 – 3 ст.л.

Приготування:

  1. М’ясо,  свиняча шия 1 кг, поріжемо на порційні шматочки. Шматочки у мене за розміром приблизно 3 на 4 см.М'ясо в папері, мало хто так готує, а дарма
  2. Відріжемо папір для випічки так, щоб можна було покласти в два шари на Ваш лист, кладемо один шар паперу для випічки на лист, змащуємо олією і кладемо м’ясо.М'ясо в папері, мало хто так готує, а дарма
  3. М’ясо солимо на 1 кг м’яса, я додаю половину ч.л. солі. Чорний перець у мене суміш перців, пропустимо часник через прес для часнику, половину часнику кладемо на один бік, тепер м’ясо перевертаємо і солимо другий бік, перчимо і розподіляємо часник, що залишився.
  4. Папір для випічки змащуємо олією та кладемо на м’ясо. Тепер щільно підгортаємо краї.М'ясо в папері, мало хто так готує, а дарма
  5. Ставимо в духовку і готуємо при 200 градусах 35 – 40 хвилин, орієнтуйтеся на духовку.М'ясо в папері, мало хто так готує, а дарма

Готове м’ясо подаємо з будь-яким гарніром.М'ясо в папері, мало хто так готує, а дарма

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: