Піца з кабачків на сковороді: швидко, ситно та просто
29 Серпня, 2022
Піца з кабачків за таким рецептом – шикарна страва, яка подобається всім! Приготувати просто, швидко, а виходить ситно та дуже смачно. Поки ще сезон кабачків, готую цю страву щодня.
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 штука
- Помідори – 2 штуки
- Яйця – 4 штуки
- Петрушка – пучок
- Сметана – 2 столові ложки
- Борошно – 5-6 столових ложок
- Сіль, перець, сушений базилік, червоний перець – за смаком
- Пармезан
Приготування:
- Кабачок натираємо на великій тертці, віджимаємо та перекладаємо у тарілку.
- Помідори дрібно нарізаємо і відправляємо у тарілку до кабачка.
- У чистій тарілці збиваємо яйця за допомогою віночка та заливаємо овочі.
- Додаємо подрібнену петрушку і добре розмішуємо. Посипаємо сіллю, чорним перцем та розмішуємо.
- Додаємо сметану, розмішуємо.
- Насипаємо борошно і розмішуємо.
- Переливаємо суміш на розігріту сковорідку з олією. Готуємо на середньому вогні, поки краї не підрум’яняться.
- Зверху прикрашаємо нарізаним півкільцями помідором, посипаємо базиліком та червоним перцем.
- Потім посипаємо пармезаном та готуємо під кришкою на повільному вогні 10-15 хв.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua