Улюблені млинці фаршировані м’ясом. Тонкі млинці та соковита начинка

Сьогодні на вечерю готую смачні млинці, фаршировані м’ясом. Млинці виходять тонкі, а начинка соковита. Смачна, ситна і улюблена багатьма страва.

Інгредієнти:

Начинка

  • М’ясо сире – якщо пісне, то 600 грам. Якщо жирне, то 800 грам
  • Цибуля – 1 шт.
  • Бульйон м’ясний – за смаком
  • Сіль та перець – за смаком

Млинці

  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 2 ст.л
  • Сіль – 1 ч.л
  • Молоко – 500 мл
  • Борошно – 180 грам
  • Соняшникова олія – 2 ст.л

Приготування:

  1. М’ясо закладаю в киплячу воду і варю до готовності, остуджую в бульйоні. За бажанням, поки м’ясо вариться, додаю цибулю, моркву, лавровий лист і запашний перець.
  2. Одну велику цибулину дрібно нарізаю і смажу до готовності.
  3. Відварене м’ясо та смажену цибулю прокручую в м’ясорубці.
  4. До фаршу з цибулею додаю трохи бульйону, в якому варилося м’ясо. Начинка для млинців має бути соковитою, але не “мокрою”. Солю та перчу за смаком.
  5. Поки варилося м’ясо напекла млинці ось за таким рецептом.Улюблені млинці фаршировані м'ясом. Тонкі млинці та соковита начинка
  6. Змішала 2 яйця, 2 ст. л цукру, 1 ч. л солі та 250 мл теплого молока.
  7. Додала 180 г борошна, розмішала, щоб грудочок не було, і влила ще 250 мл молока.
  8. Залишила тісто на 15-20 хвилин.
  9. Перед тим, як готувати млинці, додаю в тісто 2 ст. л олії.
  10. Випікаю на добре розігрітій сковороді. Змащую її олією лише перед випіканням першого млинця.
  11. Остуджую млинці та загортаю в них начинку. За бажанням, обсмажую до хрусткої скоринки.Улюблені млинці фаршировані м'ясом. Тонкі млинці та соковита начинка

Виходить 16 – 18 млинців з м’ясом.

Коли роблю млинці з м’ясом, для соковитості начинки додаю бульйон. Якщо не сильно жирна свинина, яловичина або курка, бульйону багато потрібно – 250-300 мл. М’яса – 600 грамів.

Сьогодні готувала начинку із яловичої шиї. Варила 800 г м’яса і додала всього 80 мл бульйону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: