Маринована скумбрія з цибулею в банці за добу. Ділюсь простим рецептом

Маринована скумбрія в домашніх умовах виходить набагато смачнішою і кориснішою за магазинну продукцію.

Це дуже смачна закуска. Така рибка гарна на обід або вечерю з гарніром, а також як холодна закуска на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт.
  • цибуля – 3 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • сіль – 1 ст.л. з гіркою
  • цукор – 1 ч.л.
  • оцет 9% – 3 ст.л.
  • лавровий лист 1-2 шт.
  • запашний перець горошком – 3 шт.
  • чорний перець горошком – 4-5 шт.
  • соняшникова олія – 3 ст.л.

Я ще додаю трохи коріандру.

Приготування:

  1. Морожену скумбрію, добре помити, почистити та нарізати на порційні шматочки. Головне – не дати рибці повністю розморозитись і працювати з нею буде набагато простіше та швидше.Маринована скумбрія з цибулею в банці за добу. Ділюсь простим рецептом
  2. Ріпчасту цибулю нарізати тонкими кільцями або півкільцями, часник дрібно посікти ножем.
  3. Підготовлену скумбрію, цибулю та часник перекласти в миску, додати сіль, цукор, оцет, олію, чорний мелений перець, запашний перець горошком, лавровий лист і акуратно все перемішати руками.
  4. Щільно укласти все це в банку, накрити кришкою та прибрати на добу в холодильник.

Маринована цибулька до речі дуже смачна виходить, я її обожнюю. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: