Суп “Генеральський” без м’яса, але так смачно
5 Листопада, 2022
Час цікавих та яскравих рецептів з довгою історією! Виявляється, суп, що я зазвичай готувала, раніше вважався вишуканим !
Чесно, була дуже здивована, коли дізналася про це. Це ще більше підігріло інтерес до цієї страви. Сподіваюся, у вас також! Давайте навчу вас готувати цей приголомшливий супчик!
Приготування:
- Натираємо 2 середні морквини. Обсмажуємо їх на олії прямо в каструлі 2 хвилини.
- Після цього додаємо туди ж 1 середньо нарізану цибулину. Солимо.
- Обсмажуємо на помірному вогні близько 3 хвилин.
- Беремо 3 різні за кольором болгарські перчики – щоб було яскравіше! У мене є жовтий, зелений та червоний.
- Нарізаємо їх на маленькі шматочки і відправляємо прямо в каструлю. Обсмажуємо 5 хвилин.
- На великі шматочки нарізаємо 2 картоплини. Перемішуємо.
- Далі вливаємо літр-півтора води. Накриваємо кришкою. Доводимо до кипіння та варимо на повільному вогні близько 10 хвилин.
- Засипаємо 30 грам вермішелі. Також додаємо чорний перець (за смаком). Перемішуємо. Варимо 5 хвилин.
- У невелику миску розбиваємо 2 курячі яйця, а також додаємо 100 грам грецького йогурту або сметани. Добре перемішуємо.
- Додаємо все це в суп, доводимо до кипіння.
- Нарізаємо зелень (м’яту та петрушку). Додаємо до супу.
Все! Знімаємо з вогню. Розкладаємо по тарілочкам. Милуємось і насолоджуємось!
Ось такий гарний та яскравий супчик у нас вийшов! Смак максимально збалансований, що дозволяє насолодитися кожною “ноткою” смаку! Обов’язково рекомендую всім для приготування.
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки