Домашній торт “Три богатиря”: готуємо дуже смачний, ароматний і пишний тортик з трьома смаками бісквіту і “карамельним” кремом
від Denzhyttya
11 Грудня, 2022
Вирішила приготувати дуже смачний тортик з 3 видами бісквіту і з кремом із вареним згущеним молоком і сметаною … ммм … він неймовірний!
Інгредієнти:
Для коржів:
- 3 яйця
- 240 грам цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 340 грам сметани
- 1,5 ч. л. соди
- 190 грам борошна (70+70+50)
- 50 грам мелених горіхів + 50 гр. кокосової стружки (можна замінити на мак/родзинки) + 40 гр. шоколаду
Крем
- 1 банка вареного згущеного молока
- 150 грам масла
- 150 грам сметани
Приготування:
- Розігріти духовку до 180 градусів.
- Насамперед потрібно збити яйця з цукром і ванільним цукром 5 хвилин до пишності.
- Додати сметану. Зважте масу та розділіть на 3 частини.
- У кожну необхідно додати по 0,5 ч. л. соди, і в 2 з них – по 70 грам борошна та по 50 грам горіхів та кокосової стружки/маку/родзинок відповідно.
- У третю частину додаємо 50 грам борошна, 20 грам какао і 40 грам шоколаду (у вигляді калет або рубаного).
- Вилити кожну частину тіста в кільце 18 см і випікати в духовці ~ 20 хвилин до сухої шпажки. (Якщо кільце одне, можна випікати в ньому по черзі).
- Остудити і підрівняти (зрізати верхівки). Підсушити їх у духовці, потім подрібнити і використовувати для посипання країв або торта повністю.
- Крем. Спочатку збити м’яке масло пару хвилин, додати частинами згущене молоко, збити до пишного стану.
- Додати сметану і акуратно вимішати лопаткою або на дуже низькій швидкості міксера (міксером акуратніше може розшаруватися!).
- Зібрати тортик, змастивши коржі, верх і боки кремом. Шоколадний корж покласти в середині, так розріз буде красивішим. Потім відправити торт в холодильник і почекати хоча б 3 години (або ніч).
Наш торт “Три богатиря” готовий. Виходить дуже смачний, ніжний, ароматний – від такої смакоти не відмовиться ніхто!
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!
Джерело:
plyashka.com
Позначки