Торт без випічки “Променад” – швидкий та дуже смачний десерт

Швидко, але який смачний торт без випічки виходить. Я нещодавно приготувала його вдома на вихідні, коли не мала часу довго стояти на кухні – це виявилось дуже просто і швидко. Дома з’їли його за один вечір і всім дуже сподобалось!

Інгредієнти:

На форму 24х24 см

Крем:

  • 3 упаковки печива (у моєму випадку: 1 довгеньких по 200 г і 2 круглих по 180 г)
  • 2 крем-пудинги
  • 750 мл молока
  • 200 г м’якого вершкового масла
  • 2-3 столові ложки цукру

ЖЕЛЕ:

  • 2 малинового желе
  • 750 мл окропу
  • + 2 чайні ложки розчинної кави залити склянкою окропу (для просочення печива)

Приготування:

  1. Змішати пудингові порошки в 0,5 склянки молока; Торт без випічки "Променад" - швидкий та дуже смачний десерт
  2. Решту молока закип’ятіть, тонкою цівкою влийте змішані порошки і варіть на повільному вогні, постійно помішуючи, до утворення гладкого густого пудингу. Відставте для охолодження;
  3. Желе заливаємо окропом. Інтенсивно перемішуйте, поки вони повністю не розчиняться, а потім відставте в сторону до м’якої концентрації; Торт без випічки "Променад" - швидкий та дуже смачний десерт
  4. Розм’якшене вершкове масло збити міксером; Торт без випічки "Променад" - швидкий та дуже смачний десерт
  5. Поступово додайте охолоджений пудинг і перемішайте до отримання однорідної маси; Торт без випічки "Променад" - швидкий та дуже смачний десерт
  6. Вистеліть дно тарілки, застеленої папером, довгастим печивом і просочіть їх кавою; Торт без випічки "Променад" - швидкий та дуже смачний десерт
  7. Вигасити половину пудингової маси; Торт без випічки "Променад" - швидкий та дуже смачний десерт
  8. Покладіть другий шар печива і знову просочіть їх кавою; Торт без випічки "Променад" - швидкий та дуже смачний десерт
  9. Викладаємо решту крему; Торт без випічки "Променад" - швидкий та дуже смачний десерт
  10. Розкладіть 3-й шар печива і знову просочіть їх кавою; Торт без випічки "Променад" - швидкий та дуже смачний десерт
  11. Зверху налити розм’якшувальний желе і охолодити тісто – бажано на ніч.

Смачного приготування Вам друзі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: