Повітряні, м’які і дуже смачні рулетики з яблуком

Всім привіт! Дуже хочу з вами поділитися рецептом класних рулетиків з яблучною начинкою. Булочки готуються дуже просто, без дріжджів і зайвого очікування. А виходять булочки з яблуками повітряними, м’якими, ароматними і дуже смачними.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно – 350 г (+ -)
  • Масло вершкове – 100 г (м’яке)
  • Сметана – 300 г
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Начинка:

  • Яблука – 4-5 шт
  • Цукор – 3-4 ст.л
  • Лимонний сік – 2 ст.л

Приготування:

  1. Перетираємо виделкою м’яке вершкове масло зі сметаною.
  2. Окремо змішуємо борошно з розпушувачем.
  3. Починати по чуть-чуть підсипати сухі інгредієнти до масла і сметани. Замішуємо тісто, поступово додаючи борошно.
  4. Тісто виходить м’яким і еластичним. Залишаємо відпочивати на півгодини, поки готуємо начинку.
  5. Яблука натираємо на грубій терці. Додаємо до яблук лимонний сік.
  6. Далі додаємо до яблук цукор і перемішуємо. Тісто не солодке, тому регулюйте солодкість начинки самостійно.
  7. Яблучну начинку відкидаємо на сито, щоб прибрати зайвий сік. Яблука можна навіть трохи віджати.
  8. Тісто для зручності я розділила на 2 частини. Тісто розгортаємо, викладаємо в середину половину начинки.
  9. Накриваємо начинку тістом, виходить рулет.
  10. Ділимо кожен рулет на порційні шматочки. Укладаємо рулетики з яблуками на деко. Теж саме робимо з другою частиною тіста і начинкою.
  11. Змащуємо рулетики яйцем і відправляємо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 25-30 хвилин.

Ну ось і наші булочки красені. Апетитні і духмяні.

Хто відмовиться від такої смачної булочки. Смачні, м’які і соковиті. З такою булочкою пити чай одне задоволення.

Сподіваюся вам стане в нагоді цей рецепт і обов’язково сподобається. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: