Хрумкі гарячі бутерброди в духовці (додала цей рецепт собі в «скарбничку», підійдуть навіть на святковий стіл)

Випробувала різні рецепти гарячих бутербродів, але цей сподобався мені особливо!

Інгредієнти:

  • сосиски 3-4шт
  • помідор 1шт
  • зелень
  • часник
  • майонез
  • кетчуп
  • сир
  • перець
  • батон

Приготування:

  1. Знадобляться сосиски або варена ковбаса. Я використовувала копчені сосиски, вони надають особливого смаку. Нарізати невеликими шматочками. До сосиск додати помідор. Шинкуємо зелень, у мене була петрушка, можна будь-яку на ваш смак. Зелень відправляємо до сосисок та помідорів. Ще знадобиться часник, кількість регулюєте за смаком. Буде дуже ароматно!
  2. Завершальний штрих начинки – кетчуп та майонез. Усі інгредієнти перемішати.
  3. Основою бутербродів я роблю батон. Але можна і будь-який інший хліб на вашу думку. Викладаємо начинку, можна додати чорний перець. Начинку покриваємо тертим сиром та відправляємо бутерброди випікатися
  4. Випікати буквально 10 хвилин до розплавлення сиру. Температура 200 градусів.

Бутерброди виходять хрусткими, запашними. Надовго такі на вашому столі не затримаються! Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: