Ніжні булочки і бюджетні, але як смачно і красиво виходить: ароматна випічка до чаю (легко приготувати, рецепт легко запам’ятати)
від Denzhyttya
29 Грудня, 2022
М’якенькі, ароматні, красиві і дуже смачні булочки до чаю! Вся моя сім’я їх обожнює, тому готую майже кожен день. Готуються швидко, легко і без проблем.
Інгредієнти:
- Яйця – 1 штука
- Солі – дрібка
- Цукру – 60 грам
- Ванільного цукру – 8 грам
- Соняшникової олії – 50 мілілітрів
- Молока – 100 мілілітрів
- Борошна – 170 грам
- Розпушувача – 6 грам
- Яблук – 1 штуку
Для прикраси:
- Джему
- Цукрової пудри
Приготування:
- У велику тарілку вливаємо яйце, насипаємо сіль, цукор, ванільний цукор і змішуємо за допомогою вінчика.
- Заливаємо молоком, соняшниковою олією і змішуємо.
- Висипаємо все борошно, розпушувач і змішуємо.
- Розливаємо тісто по формочках 8-9 см.
- Яблуко очищаємо від шкірки і нарізаємо на часточки. Часточки розрізаємо навпіл.
- Викладаємо на тісто і відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на двадцять – двадцять п’ять хвилин. Прикрашаємо цукровою пудрою і джемом.
Джерело:
plyashka.com