Бюджетне та дуже смачне печиво з варенням: готуємо завжди вдалу випічку до чаю, яка подобається всім, ділюсь секретом, що потрібно додати в пісочне тісто, щоб воно було ніжним і пухким

Важко втриматися, щоб не переїсти, шматочки розлітаються “як насіння”. Для приготування такої випічки використовуються цілком доступні та не надто дорогі продукти.

Впевнена ваші близькі точно оцінять таку смакоту гідно.

Інгредієнти:

Вихід: 24 шт

  • вершкове масло 180 гр
  • цукор 100 гр
  • дрібка солі
  • ванілін за смаком
  • яйця 2 шт
  • молока (2 ст. л.)
  • картопляний крохмаль 0,5 ч. л.
  • +/- 480 г борошна
  • 1,5 ч. л. розпушувача
  • густе варення чи джем

Приготування:

  1. Отже, відправляємо в глибоку миску розм’якшене вершкове масло, цукор, ванілін, щіпку солі та збиваємо все міксером 3 хвилини.Бюджетне та дуже смачне печиво з варенням: готуємо завжди вдалу випічку до чаю, яка подобається всім, ділюсь секретом, що потрібно додати в пісочне тісто, щоб воно було ніжним і пухким
  2. Маса стане більш повітряною та світлою. Вершкове масло краще брати жирністю 82, 5%, але й підходить маргарин.
  3. Всі продукти повинні бути кімнатної температури.
  4. Потім додаємо молоко лише 2 ст. л. і яйця. Збиваємо дві хвилини до однорідності.Бюджетне та дуже смачне печиво з варенням: готуємо завжди вдалу випічку до чаю, яка подобається всім, ділюсь секретом, що потрібно додати в пісочне тісто, щоб воно було ніжним і пухким
  5. Поступово просіюємо борошно та розпушувач, і сюди ж всипаємо крохмаль ( він зробить тісто ніжнішим і пухкішим, цим серетом зі мною поділився один кулінар) борошна може піти більше або трохи менше.Бюджетне та дуже смачне печиво з варенням: готуємо завжди вдалу випічку до чаю, яка подобається всім, ділюсь секретом, що потрібно додати в пісочне тісто, щоб воно було ніжним і пухким
  6. Перемішуємо лопаткою. Тісто не повинно липнути до рук. Додайте борошно, поки не досягнете потрібної консистенції. Прикриваємо тісто харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на 15-20 хвилин.Бюджетне та дуже смачне печиво з варенням: готуємо завжди вдалу випічку до чаю, яка подобається всім, ділюсь секретом, що потрібно додати в пісочне тісто, щоб воно було ніжним і пухким
  7. Потім поверхню присипаємо борошном. Розкачуємо тісто завтовшки приблизно 3 мм.Бюджетне та дуже смачне печиво з варенням: готуємо завжди вдалу випічку до чаю, яка подобається всім, ділюсь секретом, що потрібно додати в пісочне тісто, щоб воно було ніжним і пухким
  8. Розподіляємо густе варення або джем рівним шаром. У мене яблучне варення. Якщо начинка рідка, то можна додати трохи крохмалю і в начинку.
    Згортаємо в щільний рулет і нарізаємо на шматочки завтовшки 2-2,5 сантиметри.Бюджетне та дуже смачне печиво з варенням: готуємо завжди вдалу випічку до чаю, яка подобається всім, ділюсь секретом, що потрібно додати в пісочне тісто, щоб воно було ніжним і пухким
  9. Викладаємо на пергаментний папір. Відправляємо до розігрітої духовки 180 градусів, на 20-25 хвилин.Бюджетне та дуже смачне печиво з варенням: готуємо завжди вдалу випічку до чаю, яка подобається всім, ділюсь секретом, що потрібно додати в пісочне тісто, щоб воно було ніжним і пухким
  10. Посипаємо цукровою пудрою. Добре подавати з чаєм або зі склянкою молока.

Таке печиво з варенням виходить дуже смачне, спробуйте і чекатиму на Ваші смачненькі фото відгуки у коментарях!Бюджетне та дуже смачне печиво з варенням: готуємо завжди вдалу випічку до чаю, яка подобається всім, ділюсь секретом, що потрібно додати в пісочне тісто, щоб воно було ніжним і пухким

Бюджетне та дуже смачне печиво з варенням

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: