Швидкий та смачний тортик, просто і дуже смачно

Інгредієнти:

  • яйця курячі – 3 шт
  • цукрова пудра – 110 г
  • цукор – 150 г
  • вершки – 100 мл
  • лимонний сік – 0,5 шт
  • згущене молоко – 50 мл
  • борошно – 170 г
  • вершковий сир – 250 г
  • персики в сиропі – 200 г

Приготування:

  1. Необхідно акуратно відокремити білки від жовтків. До жовтків висипаємо 50 г цукрового піску. Збиваємо компоненти до повного розчинення піщин у жовтках.
  2. До білків висипаємо 100 г цукру, виливаємо лимонний сік і збиваємо міксером до утворення білої маси зі стійкими піками. До цієї маси вмішуємо жовткову суміш, добре перемішуємо.
  3. В отриману суміш просіюємо борошно, замішуємо однорідне тісто. Викладаємо у форму для випічки 27х18 см пергамент, переміщуємо на дно тісто та вирівнюємо по поверхні.
  4. Випікаємо бісквіт при 180 градусах 25 хвилин. У цей час з’єднуємо 100 г цукрової пудри і вершковий сир, збиваємо міксером до однорідного стану. Персики позбавляємо сиропу, нарізаємо невеликими шматочками.
  5. Перекладаємо персики у вершкову масу, змішуємо. Приготовлений бісквіт розрізаємо горизонтально на два коржі. Вершки з’єднуємо зі згущеним молоком, просочуємо цією рідиною коржі.
  6. На поверхню одного з коржів викладаємо вершковий крем з персиками.
  7. Накриваємо начинку другим коржем, посипаємо залишками цукрової пудри.
  8. Можна для стабілізації торта, забрати його в холодильник на півгодини.

Але, навіть без цієї процедури, десерт виходить неймовірно смачним, не нудотним і солодким.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: