Швидкий пісний салат з буряка і пекінської капусти: дуже смачний і корисний, готую часто до вечері або до обіду

Салат за 5 хвилин зі звичайного буряка і пекінської капусти ! Швидко, просто і корисно, дуже смачний! Такий салат підходить як на кожен день, так і на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • Буряк варений 1 шт.
  • Пекінська капуста 200 гр.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Коріандр, чорний перець за смаком
  • Сік лимона 1 ч. л.
  • Болгарський червоний перець 1 шт.
  • Фіолетова цибуля 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Кріп, петрушка 40 гр.
  • Олія 3 ст. л.

Приготування:

  1. Пекінську капусту нарізати тонко. Посолити, додати спеції, сік лимона. Перемішати.
  2. Червоний болгарський перець нарізати тонкою соломкою.
  3. Цибулю нарізати півкільцями. Для цього салату я зазвичай беру фіолетову ( або червону ) цибулю, але можна і звичайну ріпчасту.
  4. Відварений заздалегідь буряк, нарізати соломкою.
  5. Часник натерти на дрібній терці або пропустити через прес.
  6. Петрушку з кропом нарізати дрібно і додати в салат.
  7. Додати олію і добре перемішати. На цьому етапі пробуємо на смак. Можна додати сіль і спеції за смаком.

Приємного приготування і смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: