«Коли хочеться пиріжків, але возитися з тістом лінь»: пиріжки з цибулею і яйцем з листкового тіста (і смачно, і готувати дуже просто)
від Denzhyttya
26 Лютого, 2023
Сьогодні хочу поділитися з Вами рецептом « лінивих пиріжків » з цибулею і яйцем. З тістом возитися не доведеться, готуються з готового листкового – швидко і легко. Змінюючи начинки можна готувати хоч кожен день!
Інгредієнти:
- Зелена цибуля
- Яйця варені – 2 штуки
- Сир – 60 грам
- Сметана кілька ложок
- Сіль і чорний перець – за смаком
- Листкове тісто – 250 грам
Для змащування:
- Яйце – 1 штука
- Молоко – 10 грам
Приготування:
- Зелену цибулю дрібно нарізаємо і викладаємо в невелику миску.
- Варені яйця нарізаємо дрібними кубиками і викладаємо в миску до цибулі.
- Додаємо сир натертий на великій терці.
- Солимо, перчимо, заправляємо сметаною і добре перемішуємо.
- У чисту миску розбиваємо яйце, вливаємо молоко і перемішуємо.
- Листкове тісто нарізаємо на шість квадратів.
- Викладаємо на деко, застелене пергаментним папером і змащуємо квадратики яйцем з молоком ( не зачіпаючи серединки ).
- У серединки викладаємо начинку і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку – на 25 хвилин.
Джерело:
plyashka.com