Абрикосове варення з ківі
від Denzhyttya
19 Липня, 2020
Інгредієнти для приготування: Абрикосове варення з ківі
- На 1 л варення:
- абрикоси – 500 г,
- ківі – 200 г,
- бренді (або ром) – 70 мл,
- лимонна кислота – 5 г,
- цукор – 750 г
Як приготувати Абрикосове варення з ківі
- Абрикоси розріжте на половинки і видаліть кісточки. Кожну половинку наріжте дрібними кубиками. Ківі облийте окропом і охолодіть. Зніміть шкірку, плоди ківі поріжте невеликими кубиками.
- Фрукти покладіть в глибоку тарілку, полийте бренді (або ромом), засипте цукром і перемішайте. Залиште на 60 хвилин. Фрукти перекладіть в каструлю, знову перемішайте і поставте на середній вогонь. Додайте лимонну кислоту і доведіть до кипіння, варіть 15 хвилин, помішуючи і знімаючи піну.
- Банки вимийте з содою, прокип’ятіть протягом 5 хвилин і поставте догори дном. Кришки прокип’ятіть і залиште у воді охолоняти.
- У банки розкладіть гаряче варення, дайте охолонути і закрийте герметично. Зберігайте в прохолодному темному місці.
Через:
patelnya.com.ua