Ароматне вівсяне печиво з кокосовою стружкою
від Denzhyttya
8 Січня, 2022
- Кокосова стружка робить печиво більш стійким до затвердіння, воно залишиться довше свіжим і м'яким.
Кокосова стружка не тільки надає характерного кокосового аромату і присмаку, але допомагає печиву залишатися довше свіжим і м’яким.
Інгредієнти:
- 250 грамів вівсяних пластівців довгого варіння
- 200 грамів борошна
- 10 г розпушувача
- 2 яйця
- 180 г розм’якшеного вершкового масла
- 160 грамів цукру
- 2 чайні ложки ванільного цукру
- 30 г кокосової стружки
- щіпка солі
Приготування:
- М’яке масло потрібно гарно збити з цукром і сіллю. Додати по одному яйцю,( добре збиваючи після кожного.) Борошно просіяти з розпушувачем. З’єднати з кокосовою стружкою і пластівцями. Всипати суху суміш в масляно-яєчну та вимісити тісто.
- Скачати кульки розміром з волоський горіх, викласти на застелене пекарським папером деко на відстані один від одного. Кожну кульку трохи приплюснути денцем склянки.
- Відправити в розігріту до 160 °C духовку на 15-20 хвилин до рум’яного кольору. Охолодити прямо на деко.
Приємного чаювання!
Джерело:
ukr.media