Ароматне вівсяне печиво з кокосовою стружкою

  • Кокосова стружка робить печиво більш стійким до затвердіння, воно залишиться довше свіжим і м'яким.

Кокосова стружка не тільки надає характерного кокосового аромату і присмаку, але допомагає печиву  залишатися довше свіжим і м’яким.

Інгредієнти:

  • 250 грамів вівсяних пластівців довгого варіння
  • 200 грамів борошна
  • 10 г розпушувача
  • 2 яйця
  • 180 г розм’якшеного вершкового масла
  • 160 грамів цукру
  • 2 чайні ложки ванільного цукру
  • 30 г кокосової стружки
  • щіпка солі

Приготування:

  1. М’яке масло потрібно гарно збити з цукром і сіллю. Додати по одному яйцю,( добре збиваючи після кожного.) Борошно просіяти з розпушувачем. З’єднати з кокосовою стружкою і пластівцями. Всипати суху суміш в масляно-яєчну  та вимісити тісто.
  2. Скачати кульки розміром з волоський горіх, викласти на застелене пекарським папером деко на відстані один від одного. Кожну кульку трохи приплюснути денцем склянки.
  3. Відправити в розігріту до 160 °C духовку на 15-20 хвилин до рум’яного кольору. Охолодити прямо на деко.

Приємного чаювання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: