Ароматні та духмяні булочки з сиром

  • Для того щоб начинка вийшла особливо ніжною, радимо використовувати однорідний щільний сир.
Ароматні та духмяні булочки з сиром

Булочки з сиром — надзвичайно красива, дуже смачна і солодка домашня випічка, з приготуванням якої впорається навіть господиня яка тільки починає. Для того щоб начинка вийшла особливо ніжною, радимо використовувати однорідний щільний сир.

Інгредієнти:

  • 500 г борошна
  • 80 г вершкового масла
  • 320 мл молока
  • 5 столових ложок цукру
  • 1 столова ложка ванільного цукру
  • 3 чайні ложки сухих дріжджів
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка солі

Для начинки:

  • 500 г сиру
  • 1 столова ложка борошна
  • 2 яйця
  • 4 столових ложок цукру

Приготування:

  1. Потрібно змішати тепле молоко з цукром і сіллю. Додати одне яйце. Потім всипати борошно, дріжджі та додати розм’якшене вершкове масло. Замісити м’яке тісто. Прибрати в тепле місце на 1 годину. Тісто має піднятися вдвічі.
  2. Для сирної начинки змішайте сир з цукром, борошном, одним цілим яйцем і одним білком. Другий жовток залишити для змазування булочок.
  3. Тісто, яке вже піднялося, розділити на 2 частини. Кожну частину розкачати в тонкий прямокутний пласт. Змастити сирною начинкою кожен пласт і скрутити в рулети. Рулети розрізати на скибочки шириною 4-5 сантиметрів. Викласти скибочки у форму для випікання, залишаючи між ними невелику відстань. Змастити жовтком. Відправити булочки в розігріту до 170 °С духовку на 25 хвилин.
  4. Подавати булочки з сиром теплими.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: