Бабуся навчила. Рецепт швидкого і смачного десерту
від Denzhyttya
15 Жовтня, 2021
Ніжні і м’які тістечка просто тануть у роті, крем виходить ідеальної консистенції.
Інгредієнти:
- яйця, 4 шт
- цукор, 140 г
- ванілін, 1 пакетик
- молоко, борошно і соняшникова олія по 8 ст.л
- розпушувач, 1 пакетик
Для приготування крему необхідно:
- молоко, 400 мл
- жовток, 1 шт
- цукор, 50 г
- цедра 1 лимона
- крохмаль кукурудзяний, 2 ст.л
- борошно, 1 ст.л
- масло вершкове, 20 г
Приготування:
- Яйця збиваємо з цукром і ваніліном, збиваємо міксером до високої і стійкої, густої маси.
- Вливаємо молоко і олію, всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і збиваємо далі.
- Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.
- Випікаємо при 200 градусах близько 20 хвилин.
- Звертаємо рулет в папері і залишаємо охолоджуватися.
- Для заварного крему змішуємо всі продукти крім вершкового масла і варимо густий крем.
- Знімаємо з плити, вмішуємо вершкове масло і залишаємо остигати, періодично перемішуючи.
- Бісквіт обрізаємо з усіх боків і розрізаємо на порційні шматочки.
- На кожен викладаємо крем і звертаємо трубочки, з боків також змащуємо кремом.
- Тістечка-трубочки з заварним кремом виходять ніжними, м’якими, ароматними. За бажанням можна полити розтопленим шоколадом і присипати подрібненими горішками.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua