Наш улюблений обід: тюфтельки в підливі з картопляним пюре

Смачні тюфтельки в підливі з картопляним пюре – ситний і простий обід і вечеря, яка ніколи не набридає.

Інгредієнти:

  • фарш, 800 г
  • цибуля, 1 шт
  • часник, 3 зубки
  • яйце, 1 шт
  • примула, листочки
  • сіль перець по 1 ч.л
  • сухарі панірувальні

Для приготування соусу необхідно:

  • цибуля, 1 шт
  • борошно, 1 ст.л
  • томатне пюре зі свіжих помідорів, 400 г
  • соєвий соус, 1 ст.л
  • мускатний горіх, сіль, спеції

Приготування:

  1. Цибулю і часник подрібнюємо зручним способом і змішуємо з фаршем, солимо і перчимо, додаємо спеції і яйце, вимішуємо і відбиваємо.
  2. Формуємо тефтелі, обвалюємо у панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковорідці до рум’яності.
  3. Для соусу змішуємо всі інгредієнти і варимо близько 10 хвилин після закипання.
  4. Порада: якщо немає томатного соку або свіжих помідорів, тоді можна розвести томатну пасту в воді і це буде основою для підливи.
  5. Заливаємо тефтелі соусом і тушкуємо на невеликому вогні близько 10 – 15 хвилин.

Подаю м’ячики з картопляним пюре, відвареними кашами, макаронами і спагетті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: