Багато хто просто обожнюють цей салат «Осінній вальс»

Коли приходить сезон грибів, ми з них готуємо найрізноманітніші  страви, в тому числі, і цей ситний і смачний салат з грибів і курячого філе.

Інгредієнти:

  • шампіньйони – 500 г
  • куряче відварне філе – 300 г
  • яйця варені – 4 шт
  • цибуля – 100 г
  • огірки солоні – 150 г
  • петрушка
  • майонез – 100 г
  • сіль, перець, олія рослинна

Приготування:

  1. Гриби ріжемо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді. Смажимо до моменту, коли випарується вся рідина і тоді солимо і перчимо їх на смак.
  2. Цибулю ріжемо чверть кільцями і додаємо до грибів, наливаємо трохи соняшникової олії, перемішуємо і обсмажуємо до рум’яності. Викладаємо на паперові рушники.
  3. Ріжемо соломкою солоні огірки. Куряче філе відварене ріжемо соломкою.
  4. Петрушку дрібно січемо. Яйця ріжемо шматочками.
  5. Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом, пробуємо і за смаком досолюємо.

У такий салат багато хто ще додають трохи шматочків  твердого сиру і ананаса консервованого. Але це до смаку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: