Багатошаровий салат з печерицями
від Denzhyttya
2 Листопада, 2021
Сьогодні хочу поділитися рецептом смачного салату, ми його дуже любимо.
Інгредієнти:
- Філе курячого стегна – 250 г
- Сир – 100 г
- Печериці середні – 5 шт.
- Картопля – 1-2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Майонез або сметана – на смак
- Сіль за смаком
- Олія соняшникова для смаження
Приготування:
- Отже, перш за все зварити філе курячого стегна в підсоленій воді. Іноді можна замінити на копчену курку.
- Зварити картоплю в мундирі і яйця круто, охолодити і почистити.
- Потім, обсмажити на олії нарізану цибулю і терту моркву до м’якості.
- Печериці почистити, промити, нарізати на середні шматочки і викласти в сковорідку до овочів, обсмажити до рум’яності, злегка посолити, охолодити.
- Картоплю натерти на грубій терці і викласти першим шаром на тарілку.
- Куряче м’ясо нарізати на шматочки і викласти на картопляний шар, розрівняйте. Змастіть майонезом.
- Далі, шар тертого сиру.
- На сир викладіть обсмажені гриби.
- Яйця натерти на грубій терці і викласти на гриби, залишити два жовтки. Змастити майонезом.
- Зверху натерти на дрібній тертці яєчні жовтки, прикрасити смаженими печерицями та петрушкою.
Салат поставити хоч годинку на просочення в холодильник і можна подавати на стіл.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua