Багатошаровий салат з печерицями

Сьогодні хочу поділитися рецептом смачного салату, ми його дуже любимо.

Інгредієнти:

  • Філе курячого стегна – 250 г
  • Сир – 100 г
  • Печериці середні – 5 шт.
  • Картопля – 1-2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Майонез або сметана – на смак
  • Сіль за смаком
  • Олія соняшникова для смаження

Приготування:

  1. Отже, перш за все зварити філе курячого стегна в підсоленій воді. Іноді можна замінити на  копчену курку.
  2. Зварити картоплю в мундирі і яйця круто, охолодити і почистити.
  3. Потім, обсмажити на олії нарізану цибулю і терту моркву до м’якості.
  4. Печериці почистити, промити, нарізати на середні шматочки і викласти в сковорідку до  овочів, обсмажити до рум’яності, злегка посолити, охолодити.
  5. Картоплю натерти на грубій терці і викласти першим шаром на тарілку.Гості попросили приготувати цей салат на ювілей
  6. Куряче м’ясо нарізати на шматочки і викласти на картопляний шар, розрівняйте. Змастіть майонезом.Гості попросили приготувати цей салат на ювілей
  7. Далі, шар тертого сиру.Гості попросили приготувати цей салат на ювілей
  8. На сир викладіть обсмажені гриби.Гості попросили приготувати цей салат на ювілей
  9. Яйця натерти на грубій терці і викласти на гриби, залишити два жовтки. Змастити майонезом.Гості попросили приготувати цей салат на ювілей
  10. Зверху натерти на дрібній тертці яєчні жовтки, прикрасити смаженими печерицями та петрушкою.Гості попросили приготувати цей салат на ювілей

Салат поставити хоч годинку на просочення в холодильник і можна подавати на стіл.Гості попросили приготувати цей салат на ювілей

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: