Пиріжки з м’ясною начинкою на святковий стіл

Такі пиріжки з м’ясною начинкою завжди готуємо на святковий стіл. Виходять м’які та ароматні, дуже пишні невеликі, вони відразу розлітаються зі столу. Начинку міняйте на свій смак.

Інгредієнти:

  • окріп та молоко по 250 мл
  • цукор, 1 ст
  • сіль, 1.5 ч. л
  • дріжджі живі, 25 г або сухі, 8 г
  • масло вершкове розтоплене, 100 г
  • борошно, близько 700 г

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш яловичий або інший, 500 г
  • цибуля, 2 шт
  • рис, 6 ст
  • олія соняшникова та вершкове масло, по 40 г
  • сіль перець

Приготування:

  1. Окріп змішуємо з третиною від загальної кількості просіяного борошна, перемішуємо до однорідності. Остуджуємо.
  2. У теплому молоці розчиняємо цукор та дріжджі, сіль.
  3. Змішуємо обидві рідкі частини до однорідності і всипаємо частинами борошно, вливаємо вершкове масло.
  4. Замішуємо м’яке тісто, тільки не пересипаємо борошно, щоб не забити масу і не зробити її тугою.
  5. Накриваємо та залишаємо на 1 годину в теплому місці.
  6. Розтоплюємо вершкове масло в олії і обсмажуємо цибулю .
  7. Додаємо фарш, солимо і обсмажуємо. В кінці перчимо і додаємо спеції за смаком та зелень за бажанням. Охолоджуємо.
  8. Відварюємо рис у підсоленій воді, охолоджуємо та змішуємо з фаршем. Начинка готова.Пиріжки з м'ясною начинкою на святковий стіл: як пух. Навчила всіх подруг, всі у захваті
  9. Формуємо пиріжки з начинкою і обсмажуємо в розпеченій олії на сковороді.Пиріжки з м'ясною начинкою на святковий стіл: як пух. Навчила всіх подруг, всі у захватіПиріжки з м'ясною начинкою на святковий стіл: як пух. Навчила всіх подруг, всі у захваті

Пиріжки дуже пишні, ароматні, апетитні та ситні, відмінний додаток до основних страв та закуска, перекус.Пиріжки з м'ясною начинкою на святковий стіл: як пух. Навчила всіх подруг, всі у захваті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: