Банановий рулет- просто приголомшливо!
від Denzhyttya
30 Грудня, 2020
Поєднання медового бісквіта, бананів і кокосової стружки просто приголомшливе.
Відразу підкреслимо, що з даної кількості інгредієнтів виходить 12 шт тістечок.
⠀
Інгредієнти:
для бісквіта:
- яйце – 4 шт,
- цукор – 150-180 гр,
- мед (рідкий) – 2 ст. ложки,
- борошно – 200 гр.
для крему:
- банка згущеного молока – 380 гр,
- вершкове масло кімнатної температури – 100 гр.
для начинки:
- банан – 1-2 шт (в залежності від розміру);
для прикрас:
- кокосова стружка – 60 гр;
для глазурі:
- какао-порошок – 1 ст л (з гіркою),
- цукор – 1,5 ст ложки,
- молоко – 50 гр.
Приготування:
- Бісквіт. Яйця і цукор збити міксером 7 хв, маса повинна збільшитися і стати білою. Потім додати рідкий мед і перемішати, а потім частинами просіяне борошно і силіконовою лопаткою перемішувати знизу вгору до однорідності, міксер не використовувати. Включити духовку розігріватидо 180 градусів. Деко застелити пекарським папером. Влити тісто, розрівняти і відправити в духовку випікатися 7 хв до невеликого зарум”янення. Готовий бісквіт, не знімаючи пекарський папір, згорнути в рулет і дати охолонути.
⠀ - Крем. Вершкове масло кімнатної температури збити міксером близько 3-5 хв. Додати згущене молоко і знову збити до однорідності. Поставити крем в холодильник на пару годин, щоб легше було наносити його на рулет.
⠀ - Начинка. Банан розділити навпіл, потім нарізати на соломку.
⠀ - Збірка. Акуратно зняти пекарській папір з бісквіта і розрізати його на 4 частини. Кожну частину знову згорнути в рулет (дивимося як показано на фото). По одному рулети розгорнути і змастити з внутрішньої сторони кремом. Потім кладемо начинку і знову звертаємо в рулет. Потім, всі 4 маленьких рулети змащуємо кремом вже з зовнішньої сторони і відразу ж посипаємо кокосовою стружкою, поки крем не просочився в бісквіт. Рулети майже готові, залишається тільки полити зверху глазур’ю.
Смачного!
Через:
dom-resepti.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya