Салат з червоною квасолею – покроковий рецепт

Салат   завжди може виручити, коли потрібно швидко приготувати салат, наприклад, якщо на порозі несподівані гості. Інгредієнтний склад дуже простий, продукти завжди можна знайти в холодильнику. Вони не піддаються термічній обробці, просто нарізаються і змішуються між собою. Салат виходить дуже ситним, всі компоненти досить поживні, тому салат можна подавати на стіл, як самостійну страву без гарніру.

Інгредієнти:

  • Червона консервована квасоля – 200 г
  • Твердий сир – 100 г
  • Мариновані огірки – 1 шт
  • Житні сухарі – 40 г
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез – 50 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком

Приготування:

  1. Підготуйте всі продукти для приготування салату.
  2. Мариновані огірки наріжте дрібними кубиками. Сік, що виділився з огірків при нарізці, злийте. Огірки помістіть в глибоку ємність.
  3. Консервовану квасоля з банки перекиньте в сито, промийте від клейкого маринаду, дайте стекти рідині. Квасолю додайте до маринованих огірків.
  4. Сир твердих сортів наріжте дрібними кубиками, закиньте в основний склад.
  5. В самому кінці додайте в салат житні сухарі. Дуже великі екземпляри поламайте на маленькі кубики.
  6. Салат заправте майонезом, додайте подрібнений часник, спеції за смаком.
  7. Масу ретельно перемішайте, щоб майонез просяк кожен елемент.
  8. Салат перекладіть в невелику піалочку, подайте на стіл.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: