Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом

Сьогодні хочу поділиться рецептом м’ясних биточків з грибами. У кожної господині є свої улюблені рецепти, і я-не виняток. Я люблю готувати на святковий стіл ось такі запечені в духовці м’ясні биточки, зверху гриби під рум’яною сирною скоринкою це соковито, апетитно, ніжно і дуже, дуже смачно.

Інгредієнти:

  • Фарш – 600 гр.
  • Цибуля – 1 шт
  • Часник – 3 зуб.
  • Хліб – 2 скибочки
  • Чорний перець – за смаком
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Сир – 150 гр.

Для начинки:

  • Гриби – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибулина – 2 шт.
  • Яйця – 1шт.
  • Майонез або сметана – 2 ст.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Сіль – 1/3 ч.л.

Приготування:

  1. Хліб 2 скибочки поріжемо і заллємо водою, залишимо набухати.Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом
  2. Беремо 600 грам фаршу у мене змішаний. Батон віджимаємо і подрібнюємо разом з цибулею і часником. Додаємо до фаршу. Все перемішуємо і відбиваємо фарш.Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом
  3. Ділимо на 9 частин вагою по 80 грам. Формуємо биточки, я роблю так. Беру сервірувальне кільце, кладу в нього фарш, рукою розподіляю по кільцю, тепер притискаю, знімаю кільце. Все теж саме робимо з іншим фаршем.Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом
  4. Невелику моркву натерти на тертці, 2 цибулини порізати дрібно. Гриби печериці 300 грам нарізати  шматочками. Обсмажити на сковороді на невеликій кількості соняшникової олії цибулю, потім моркву і гриби.Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом
  5. У миску кладемо гриби, цибулю, моркву додаємо 1/3 ч.л. солі, чорний перець, розбиваємо 1 яйце, додаємо 2-3 ст.л. сметани або майонезу. Перемішуємо.Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом
  6. Тепер начинку ділимо на биточки і розподіляємо.Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом
  7. Сир 150 грам натремо на дрібній тертці, у мене моцарелла для піци.Беру фарш, гриби і готую биточки в духовці на святковий стіл. Ділюся рецептом
  8. Присипаємо рясно сиром і ставимо в розігріту духовку, готую при 200 градусах 25 хвилин.
  9. Ставлю на нижній рівень нагрівання верх і низ. Як сир зарум’яниться биточки з грибами готові. Подаємо гарячим до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: