Беру кабачки, картоплю, фарш і готую все відразу в одному посуді без смаження та запікання

Беру кабачки, картоплю та будь-який фарш! Готую все відразу в одному посуді без смаження та запікання! Оригінально, красиво та дуже смачно!

Ця страва з кабачками особливо любима у нашій родині! В сезон, коли є кабачки, взагалі готуємо кілька разів на тиждень! Все швидко, просто, без метушні, а виходить справді смачна страва!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 4 шт.
  • Фарш – 150 гр. (будь-який, у мене свино-яловичий)
  • Рис сирий – 3 ст.л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Томатна паста – 1,5 ст.л.
  • Соняшникова олія – 2 ст.л.
  • Петрушка середній пучок
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Паприка солодка – 1 ч.л.
  • Чорний мелений перець

Заливка:

  • Томатна паста – 2 ст.л.
  • Вода гаряча – 500 мл.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Цукор – 1 ч.л.

Приготування:

  1. Кабачки розрізаємо на кілька частин та видаляємо м’якоть. Її надалі можна використовувати на оладки або додати у фарш.Рекомендую зробити надрізи на кабачках за допомогою вилки. Так готова страва виглядатиме в кілька разів красивіше.Беру кабачки, картоплю, фарш і готую все відразу в одному посуді без смаження та запікання
  2. У ємність всипаємо сирий рис, натираємо цибулю, додаємо фарш, томатну пасту і олію.Туди ж відправляємо нарізану зелень петрушки, солодку паприку, пару дрібок солі та мелений перець. Все мішаємо до однорідності.Беру кабачки, картоплю, фарш і готую все відразу в одному посуді без смаження та запікання
  3. Кабачки якомога щільніше набиваємо фаршем.Беру кабачки, картоплю, фарш і готую все відразу в одному посуді без смаження та запікання
  4. На дно каструлі укладаємо в кілька шарів картоплі, нарізану кружечками, а зверху ставимо кабачки.Картоплю можна і не додавати, але з нею виходить набагато смачніше, як на мене.Беру кабачки, картоплю, фарш і готую все відразу в одному посуді без смаження та запікання
  5. Змішуємо томатну пасту з гарячою водою, додаємо цукор, сіль, мішаємо і вливаємо в каструлю.Беру кабачки, картоплю, фарш і готую все відразу в одному посуді без смаження та запікання
  6. Накриваємо кришкою, ставимо на плиту, доводимо до кипіння і тушкуємо на повільному вогні 45 хвилин.Беру кабачки, картоплю, фарш і готую все відразу в одному посуді без смаження та запікання
  7. Близько 15 хвилин на підготовку та 45 хвилин на плиті! Всього за одну годину виходить розкішний та по-справжньому смачний обід чи вечеря!Беру кабачки, картоплю, фарш і готую все відразу в одному посуді без смаження та запікання

Упевнена, рідні близькі оцінять і подачу і саму страву належним чином! Незважаючи на простий набір продуктів, їжа виходить чудова!

Якщо готуватимете, обов’язково зробіть надрізи вилкою на кабачках, так вони виглядають набагато красивіше і ошатніше!

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: