Оладки на кефірі, пишні і не осідають. Рецепт який виходить у всіх

Сьогодні хочу поділитися найвдалішим рецептом оладок на кефірі, виходять у всіх з першого разу, навіть якщо у Вас вони жодного разу ще не виходили.

Інгредієнти:

  • Кефір – 250 мл.
  • Вода – 40 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 240 гр.
  • Цукор – 3 ст.л.
  • Сіль – 1/2 ч. л.
  • Сода – 1/2 ч. л.

Приготування:

  1. У кефір наливаю воду та ставлю на вогонь, потрібно підігріти до 40 градусів. Кефір може почати згортатися, нічого страшного так і має бути.Оладки на кефірі, пишні і не осідають. Рецепт який виходить у всіх
  2. Знімаємо з вогню і додаємо сіль, цукор і розбиваємо 1 яйце.
  3. Тепер додаємо просіяне борошно, перемішуємо і тільки тепер додаємо соду і перемішуємо. Тісто має вийти досить густим, воно не повинно стікати з ложки, а сповзати.
  4. Іноді кефір буває не кислий, щоб бути впевненою, що сода погасилася, я додаю крапельку лимонного соку.
  5. Важливо! Тісто більше перемішувати не можна – це теж ще один секрет пишних оладок.Оладки на кефірі, пишні і не осідають. Рецепт який виходить у всіх
  6. На сковороду наливаємо олію, ложкою кладемо тісто і смажимо на невеликому вогні, щоб оладки просмажилися всередині.Оладки на кефірі, пишні і не осідають. Рецепт який виходить у всіх

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: