Беру кабачок, капусту та моркву. Готую «вершкові» овочі – їдять навіть ті, хто їх не любить

Сьогодні хочу показати, як я готую з найдоступніших і недорогих продуктів – справжню смакоту.

Готую цю страву щороку і в рецепті нічого не міняю – тут все ідеально. Їдять такі «вершкові» овочі навіть ті, хто не особливо їх любить (перевірено). Все дуже просто і неймовірно швидко!

Інгредієнти:

  • Капуста – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Сир домашній – 200 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Манна крупа – 5 ст. л.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Вершкове масло – 2 ст.л.
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Тонкою соломкою нарізаю капусту. На великій тертці натираю моркву і кабачок.
  2. Кабачок трохи солю і даю трохи постояти, щоб пішла зайва рідина.
  3. Овочі з’єдную в одній мисці. До них додаю яйця, манну крупу, сир і розпушувач. Солю до смаку і перемішую.
  4. Форму для запікання змащую вершковим маслом.
  5. Викладаю сирно-овочеве тісто.
  6. Випікаю 40 хвилин при температурі 180 градусів.
  7. Готове гарячу страву змащую зверху вершковим маслом і посипаю зеленню.

Беру кабачок, капусту та моркву. Готую «вершкові» овочі - їдять навіть ті, хто їх не любить

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: