Беру кабачок, капусту та моркву. Готую «вершкові» овочі – їдять навіть ті, хто їх не любить
від Denzhyttya
19 Лютого, 2021
Сьогодні хочу показати, як я готую з найдоступніших і недорогих продуктів – справжню смакоту.
Готую цю страву щороку і в рецепті нічого не міняю – тут все ідеально. Їдять такі «вершкові» овочі навіть ті, хто не особливо їх любить (перевірено). Все дуже просто і неймовірно швидко!
Інгредієнти:
- Капуста – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Кабачок – 1 шт.
- Сир домашній – 200 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Манна крупа – 5 ст. л.
- Розпушувач – 0,5 ч.л.
- Вершкове масло – 2 ст.л.
- Сіль за смаком
Приготування:
- Тонкою соломкою нарізаю капусту. На великій тертці натираю моркву і кабачок.
- Кабачок трохи солю і даю трохи постояти, щоб пішла зайва рідина.
- Овочі з’єдную в одній мисці. До них додаю яйця, манну крупу, сир і розпушувач. Солю до смаку і перемішую.
- Форму для запікання змащую вершковим маслом.
- Викладаю сирно-овочеве тісто.
- Випікаю 40 хвилин при температурі 180 градусів.
- Готове гарячу страву змащую зверху вершковим маслом і посипаю зеленню.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua