Беру м’ясо для смачної закуски: результат всіх вражає. Готую замість ковбаси
від Denzhyttya
3 Жовтня, 2021
Навіщо купувати незрозумілу ковбасу в магазині, якщо можна зробити вдома смачну, м’ясну закуску, яка буде 100% натуральною та смачною.
Інгредієнти:
- ніжки свинячі, 2 шт
- сіль, 2 ст.л
- морква і цибуля по 2 шт
- желатин + 350 мл бульйону
- часник, зелень, каперси, перець, спеції
- картопля, 800 г
- гриби, 250 г
- бекон, 100 г
- цибуля, 1 шт
- часник, сіль, перець, гірчиця
- бульйон огірковий з оцтом, 80 мл
- соління, 3 шт
- цибуля зелена
Приготування:
- Рульку промиваємо і відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, цибулею і морквою лавровим листом 3.5 – 4 години. Виймаємо з бульйону і охолоджуємо.
- Відварюємо в мундирах картоплю. Печериці ріжемо шматочками і обсмажуємо на сковорідці.
- Бекон ріжемо шматочками. Цибулю ріжемо дрібно.
- До грибів додаємо бекон і цибулю, обсмажуємо, посипаємо подрібненим часником.
- Додаємо гірчицю і обсмажуємо далі.
- Картоплю ріжемо шматочками, солоні огірочки дрібно ріжемо і додаємо до картоплі з зеленою цибулею і зеленню.
- М’ясо розбираємо на шматочки і змішуємо із зеленню і подрібненим часником, перцем і спеціями, нарізаними огірочками.
- Желатин додаємо в бульйоні і заливаємо в м’ясо, перемішуємо.
- Форму застеляємо плівкою і викладаємо масу, трамбуємо добре і ще доливаємо бульйону з желатином.
- Накриваємо форму, прибираємо в холодильник до повного застигання.
- Виходить відмінна ковбаса, яку ріжемо скибочками і подаємо з оригінальним картопляним салатом. Гарнір готуєте забажанням.
Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua