Беру сир і лимон. Ось що потрібно готувати до чаю із цих продуктів
від Denzhyttya
20 Січня, 2022
Таке домашнє частування, як лимонно-сирний пиріг точно не залишить байдужим любителів смачної випічки.
Я дуже люблю сирні десерти, особливо домашнього приготування! Поділяє цю пристрасть і моя сім’я. Так що я часто експериментую з різними рецептами сирників, запіканок.
Інгредієнти:
- 500 г домашнього сиру
- 2 білки
- 100 г цукру
- 4 ст.л. борошна
- 100 мл молока
- цедра 1 лимона
- 2 жовтки
- 100 мл молока
- 2 ст.л. борошна
- 0,5 ч.л. розпушувач
Приготування:
- Змішуємо сир, білки та цукор. За бажанням додамо молоко.
- Додаємо до них цедру лимона.
- Всипаємо борошно (бажано просіяти його).
- Всипаємо соду або розпушувач (на ваш розсуд). Соду можна погасити соком лимона.
- Збиваємо всі продукти занурювальним блендером – вийде густа однорідна суміш.
- Змішуємо жовтки із молоком (кімнатної температури).
- Збиваємо продукти виделкою.
- Всипаємо борошно ( просіюємо).
- Перекладаємо обидві частини тіста у форму.
- Спочатку сирну, потім вливаємо другу частину з молоком – вона буде рідшою за консистенцією.
- Випікаємо пиріг при 180 градусах у духовці до повного приготування. В мене на це пішло близько 25-30 хвилин. Готовність перевіряйте методом зубочистки.
Моя порада зумовлена тим, що кожна з нас має дуже різні духовки, так що не завжди можна назвати точне приготування випічки. Слідкуйте, щоб вона не пригоріла, але й не залишилася сирою. - Подаємо пиріг до столу та отримуємо задоволення.
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки