Без ліплення, але з начинкою. Вареники з картоплі з м’ясною начинкою

Цікаві вареники з картоплі з м’ясною начинкою готуються просто та швидко, а виходить незвичайна та дуже смачна страва.

Інгредієнти:

  • картопля, 500 г
  • яйце, 1 шт
  • сіль, орегано
  • вершкове масло, 20 г
  • борошно, 5 ст

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш, 300 г
  • цибуля, 1 шт
  • часник, 2 зубчики
  • сіль, перець, спеції

Приготування:

  1. Картоплю відварюємо у підсоленій воді.
  2. Фарш будь-який змішуємо із зеленню, сіллю та спеціями.
  3. Цибулю ріжемо дрібно і обсмажуємо, додаємо у фарш.
  4. Порада: цибулю можна у фарш додавати і в сирому вигляді.
  5. Вводимо яйця, подрібнений часник, перемішуємо.
  6. Картоплю перетворюємо на пюре з яйцем і вершковим маслом, борошном, орегано.
  7. Стіл присипаємо борошном та викладаємо частину картопляного тіста, формуємо ковбаску та викладаємо по чайній ложці начинки, накриваємо другою частиною тіста.Без ліплення, але з начинкою. Вареники з картоплі з м'ясною начинкою
  8. Ріжемо варениками і защипуємо краї вилкою або руками.Без ліплення, але з начинкою. Вареники з картоплі з м'ясною начинкою
  9. Відварюємо вареники у підсоленій воді протягом кількох хвилин. Виймаємо вареники та змащуємо вершковим маслом.Без ліплення, але з начинкою. Вареники з картоплі з м'ясною начинкою

Такі оригінальні та дуже ніжні вареники можна подавати посипавши паприкою або обсмаженою цибулею, поливши сметаною.Без ліплення, але з начинкою. Вареники з картоплі з м'ясною начинкоюБез ліплення, але з начинкою. Вареники з картоплі з м'ясною начинкою

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: